Rezidenti nove autorske scene koji će se naći na bini Walkowa su tri glazbena sastava koji rade, stvaraju i nastupaju zajedno, rušeći u svijetu već davno nadmašene žanrovske granice!
Posrijedi je live party i savršena mješavina synth, electropopa, indierocka i punka na jednom mjestu! U subotu 29. veljače u KC Walkow (H.D. Genschera 23c) će tako nastupiti Ivan Jegdić, Keni nije mrtav i dram. Cijena ulaznice je super simboličnih 10,00 kn!
Ivan Jegdić
… je autor koji je skrenuo pozornost na sebe singlom “Bolji čovek”, sa kojim je bio u konkurenciji izbora Zadužbine Milana Mladenovića, Music Award Ceremony itd. Specifičnim vokalom, iskrenim tekstovima i odličnim singlovima Ivan će, u pratnji benda, zasigurno napraviti sjajnu atmosferu u Walkowu!

dram.
… je indie electro too-much-pop bend s beogradskih općina. Svoje prvo zvanično izdanje naslovljeno Nećemo promeniti svet objavili su prošle godine za PGP RTS. Ovaj bend je miljenik ženskog dijela publike i spremaju opasan pop party!

Keni nije mrtav
… je band koji samo prošle godine zabilježio više od 50 nastupa diljem Srbije. Svojim autentičnim i nestvarnim gruvom nitko do sada nije mogao ostati ravnodušan. Keniji izvode punk rock sa dosta naizgled nespojivih elemenata, pop i hardcorom. Keniji su spremili službeno singlove za 2020. godinu i publika ih željno iščekuje!