2 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Nova božićna predstava Kluba mladih GDCK Vinkovci

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

S velikim ponosom najavljujemo novu božićnu priču kojom će volonteri Kluba mladih GDCK Vinkovci uveseliti djecu u predblagdansko vrijeme, objavilo je danas Gradsko društvo Crvenoga križa Vinkovci na svojoj FB stranici.

“Kroz predstavu će djeca dobiti brojne korisne savjete od naših likova, naučiti kako je važno ono što dolazi iznutra te na pravi način doživjeti čaroliju Božića. Naši vrijedni volonteri puno su truda uložili kako bi vam donijeli ovu božićnu priču za koju smo sigurni kako će vas ostaviti bez daha! S puno vrtića i ustanova već imamo jako lijepu suradnju koju ćemo nastaviti i ove godine, a pozivamo i sve ostale koji do sada nisu imali za to prilike da nam se jave na broj telefona 032/332-523 kako bismo dogovorili termin izvođenja predstave”, stoji u objavi.

Predstava je besplatna, a svatko od djece, ukoliko želi, na dan izvođenja predstave može donijeti jedan prehrambeni ili higijenski artikl od kojih će se slagati humanitarni paketi za socijalno ugrožene osobe i obitelji, čime se kod djece razvija osjećaj humanosti i solidarnosti od najranije dobi.


“Početak turneje predviđen je za 5. prosinca 2022., kada kreće naša božićna avantura! HO-HO-HO!! Draga djeco, vidimo se uskoro!”, poručuju vinkovački humanitarci.

Naziv predstave je “Božićna večera”, a glume: Jakov Jozinović, Ana Cener, Iva Mitrović, Antonio Vukovac, Ana Jukić, Iva Špionjak, Lara Pedić, Sara Burić, Nikolina Juriša, Rinesa Jahaj, Veronika Kostančar i Mia Ivić. Tekst i režiju potpisuje Tena Galić, a scenografiju i odabir kostima i glazbe Klub mladih GDCK Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno