7 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Nova digitalna prezentacija turističke ponude Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Turistička zajednica grada Vinkovaca ima novu web stranicu koja posjetiteljima pruža relevantne i zanimljive informacije kroz video sadržaje, fotografije i popratne tekstove.

Nova web stranica, za čiji dizajn i izradu je zaslužna vinkovačka tvrtka Informatika Fortuno, nalazi se na domeni visitvinkovci.com, objavili su danas.

Gosti Vinkovaca, ali i domaćini, ističu, mogu otkriti do sada njima možda nepoznate činjenice o Vinkovcima te saznati koji turistički programi su  aktualni u gradu i okolici.

“Za divne fotografije i video sadržaje pobrinuli su se naši vinkovački fotografi Dražen Bota i Saul Tikvić, a kada govorimo o turističkim fotografijama, svakako treba spomenuti i Marija Romulića iz Osijeka čije fotografije također obogaćuju našu web stranicu”, ističu u TZ grada Vinkovaca.

“U rubrici Što ima za jesti, svoje recepte dijele naše sugrađanke. Rubrika je to koju ćemo rado proširivati, stoga pozivamo zainteresirane da nam dostave svoje, tipične vinkovačke i slavonskosrijemske recepte, uz fotografiju jela kako bismo dodatno obogatili našu web stranicu i prezentirali bogatu gastronomiju našega kraja”, navodi se.

A kako bi stranica bila dostupna i turistima drugoga govornog područja, prijevod na engleski i njemački jezik je u tijeku.

“I za kraj, drago nam je što se na našoj web stranici možete i prošetati Vinkovcima zahvaljujući Virtualnoj šetnji 360. Tako možete iz udobnosti svoga doma dobiti uvid u pojedine zanimljivosti i atrakcije Vinkovaca. Premda je ovim snimkama mnogo toga obuhvaćeno, one nikako ne mogu nadomjestiti stvarni posjet gradu, stoga poziv i dalje stoji: dođite u Vinkovce! Vaša, Turistička zajednica grada Vinkovaca”, poruka je uz novu web stranicu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno