Od ovogodišnjeg Memorijala Satana Panonskog, koji će se održati Rock baru Saloon (Glagoljaška 15), u subotu 15. veljače, dijeli nas još samo dvanaest dana i shodno tome organizacija polako doseže svoj vrhunac.
Stoga ćemo organizatore Memorijala, Darka Begovića Begu i Zorana Šalinovića (Damir Rešetar Dambas je odsutan), sutra oko 12:10 h, moći vidjeti u programu Plave Vinkovačke TV u sklopu emisije “Dnevni divan” gdje će oni gledateljstvo detaljno upoznati s onim što će se zbivati te subote, večeri koja će ugostiti dva odlična zagrebačka banda, Rašpu i Thee Melomen.
Nadalje, intervju s frontmenom i pjevačem Rašpe Danijelom Jankovićem smo vam upriličili tijekom prošlog utorka u emisiji “2 hours of pulp fiction” što ćemo sutra učiniti s Mislavom Kurspahićem iz Thee Melomena. Naravno, u poznatoj emisiji, na znanoj frekvenciji …

Karte za ovogodišnji Memorijal Satana Panonskog i dalje možete kupiti u pretprodaji u Rock baru Saloon gdje još uvijek do 9. veljače možete naručiti majicu u crnoj ili bijeloj boji s logotipom Memorijala ali i s logotipima gostujućih bandova, Rašpe i Thee Melomena. Moći ćete ih preuzeti ili 14. ili na sam dan Memorijala, u subotu 15. veljače. Majice su kvalitetne, 100% pamuk i sitotiskom s obje strane.