7. svibnja 1919. godine osnovan je GŠK Cibalia, današnji nogometni klub Cibalia. Od samog početka klub je utemeljen kao građanski športski klub unutar kojega su uz tenis trebale djelovati i sekcije drugih športova. To je privuklo veliki broj članova utemeljitelja za koje je bila uspostavljena članarina od 50 kruna, pa se skupilo dosta članova, ali i novaca. Osnivači su bili uglavnom prvi igrači te nekolicina entuzijasta, mahom školaraca koji su ljetne praznike provodili u Vinkovcima, a s nogometom su se upoznali u Zagrebu i drugim većim gradovima gdje su se školovali.

Ovih početaka posebno ćemo se prisjetiti u svibnju 2019. godine kada klub obilježava 100 godina postojanja. Tim povodom najavili su nove članske iskaznice i upis u članstvo, kao jedan od brojnih načina iskazivanja ljubavi i vjernosti. Članstvo vrijedi za kalendarsku 2019. godinu, a cijena je 75 kuna.

Pristupnicu možete ispuniti u Klubu, svaki radni dan od 8 do 15:00 sati ili se javiti na cibalia@hnk-cibalia.hr. Prijave za članstvo traju do 31. prosinca 2018.