27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Novi album Annie ‘St. Vincent’ Clark je u prodaji

Više od autora

- vl promo-

Prvi album St. Vincent nakon istoimenog izdanja iz 2014. godine ugledao je svjetlo dana. Novo izdanje nosi naziv ‘Masseduction’, a najavljeno je pjesmama ‘New York’, ‘Los Ageless’ i ‘Pills’.

Peto studijsko izdanje Annie Clark (St. Vincent), kao što je već spomenuto, nasljeđuje izdanje ‘St. Vincent’ (2014.), a prožeto je temama kao što su moć, sex, veze te smrt. ‘Masseduction’ donosi 13 pjesama nastalih u produkciji St. Vincent te Jack Antonoffa, a snimljenih u Electric Lady studiju na Manhattanu, Rough Consumer studiju u Brooklynu te Compound Fracture studiju u Los Angelesu.

‘Svaki album koji sam snimila je neki arhetip“ kaže Clark o novom albumu i nastavlja „’Strange Mercy’ je bio kućanica na pilulama, ‘St. Vincent’ je vođa kulta, ali ‘Masseduction’ je drugačiji. Ovaj album je veoma osoban. Ne možete provjeriti činjenice, ali ako želite znati o mom životu, slušajte ga.’

Izdanje ‘Masseduction’ sadržava godine pisanja, glasovnih zapisa, tekstualnih poruka te dijelova melodija, koje je St. Vincent bilježila za vrijeme svojih putovanja, i pretočila u nove pjesme. Posebni gosti na izdanju su Thomas Bartlett  na klaviru,  Kamasi Washington na saksofonu, Jenny Lewis pridonjela je svojim vokalom, dok se za produkciju beatova pobrinuo Sounwave, poznat po svom radu s Kendrickom Lamarom. Pjesme ‘New York’ i ‘Los Ageless’ dobile su i prateće videospotove.

Novo studijsko izdanje ‘Masseduction’ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Popis pjesama: 1. Hang On Me / 2. Pills / 3. Masseduction 4 / Sugarboy / 5. Los Ageless / 6. Happy Birthday, Johnny / 7. Savior / 8. New York / 9. Fear The Future / 10. Young Lover / 11. Dancing with a Ghost / 12. Slow Disco / 13. Smoking Section

LOS ANGLESS [VIDEO]

NEW YORK [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno