1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

Novi album velikana Alice In Chains izgledan je već ovog ljeta

Više od autora

- vl promo-

Gitarist velikana grungea, Jerry Cantrell, očekuje da bismo šesti album neuništivih Alice In Chains mogli dočekati već ovo ljeto.

‘Nije tajna da radimo na novom albumu – samo nismo željeli govoriti previše o tome dok nemamo nešto konkretno za reći“, izjavio je Cantrell za Guitar World te dodao ‘I s ovim albumom zasigurno imamo što za reći.’

Već sa albumom ‘The Devil Put Dinosaurus Here’ (2013.) potvrđeno je da Alice In Chains i u novom poglavlju svog postojanja suvereno zauzimaju mjesto jednog od najvećih i najutjecajnijih američkih rock sastava današnjice, a novi album trebao bi svjetlo dana ugledati tokom turneje na koju će se bend uputiti 28. travnja.Album je producirao slavni Nick Raskulinecz, a snimke se trenutno nalaze u fazi miksa koji je prepušten majstorstvu Joe Barresia.

‘Još uvijek sam u fazi anksioznosti ovih posljednjih tjedana jer se bojim da bih mogao zeznuti ovaj album. Cijepidlaka i paničar u meni govori mi ‘još nismo gotovi još!’, ali bližimo se kraju. Vidimo svjetlo na kraju tunela“, priznao je Cantrell i otkrio je da što su stariji to im je teže upustiti se u nova snimanja.

No, zato su spremni krenuti na turneju kojom ovi pripadnici velike četvorke iz Seattlea dolaze na Main Stage INmusic festivala #13 gdje se pridružuju fantastičnom lineupu koji čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Superorganism, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan i brojni drugi. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno