17 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Novi albuma Neilea Rodgersa i grupe The Chic objavljen nakon četvrt stoljeća

Više od autora

- vl promo-
Nakon dugih 25 godina, legendarni Nile Rodgers i njegova grupa The Chic napokon se vraćaju na scenu albumom “It’s About Time”. Glazbenici koji se već nekoliko desetljeća svrstava u sam vrh disco glazbe album su najavili ovog ljeta singlom “Till’ The World Falls”.

Napokon – Nile Rodgers, jedan od najpoznatijih predstavnika disco glazbe i njegova grupa The Chic objavil su album simboličnog naziva “It’s About Time”. Nakon 25 godina konačno možemo hladnije jesenske dane zagrijati plešući na Rodgersove nove gitarske dionice. Na albumu su se našla neka od najzvučnijih imena popularne glazbe (Elton John, Lady Gaga, Craig David) i britanski producent Mura Masa, čija je pjesma “Lovesick” 2016. godine bila na 18. mjestu Billboard Dance/Electronic ljestvice.

Album “It’s About Time” najavljen je singlom “Till’ The World Falls”. Rodgers je na njemu surađivao sa zvučnim imenima kao što su Mura Masa, Anderson.Paak, anaïs, Vic Mensa i Nao.

Ovo je album koji zaista jako želim napraviti. Ne radim ga zbog reklame ni novca.” – izjavio je Rodgers jednom prilikom. Pjesma “Till’ The World Falls” objavljena je ovog ljeta te ima svoj lyric video.

Nile Rodgers  suosnivač je grupe The Chic, čije su pjesme poput “Good Times” i “Le Freak” žarile i palile diskotekama diljem svijeta. Njegov pristup glazbi prepoznatljiv po zaraznim i jedinstvenim melodijama inspirirao je neke od najvećih imena današnje glazbe. Neki od njih su Avicii, Sam Smith, David Bowie, Madonna i Daft Punk, čiji je globalni hit “Get Lucky”, na kojem je Rodgers surađivao, na YouTubeu preslušan više od 550 milijuna puta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno