19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Novi film Danzela Washingtona zove se Roman J. Israel Esq

Više od autora

- vl promo-


‘Roman J. Israel, Esq.’ je kriminalistička triler drama u režiji višestruko nagrađivanog Dana Gilroya, redatelja i scenarista trilera ‘Noćne kronike’ (Nightcrawler, 2014) a koji je radio i na filmovima poput ‘Bourneovog nasljeđa’ (2012.) ili najnovijeg ‘Kong: Otok lubanja’ (2017).

Film će govoriti o preopterećenom kaznenom sudskom sistemu Los Angelesa, a u glavnoj ulozi se pojavljuje Denzel Washington kao Roman Israel, odvjetnik i idealist čija karijera biva uzdrmana nakon niza turbulentnih događanja koji ga primoraju na poduzimanje ekstremnih mjera koje će u konačnici definirati njegovu karijeru.

U filmu ćemo gledati i Colina Farrella kao imućnog i ambicioznog odvjetnika Jacka Mulligana koji će Romana i angažirati za potrebe svoje tvrtke. Ostatak glumačke postave čine Carmen Ejogo, Lynda Gravatt, Amanda Warren, Hugo Armstrong, Sa, Gilroy, Tony Plana, DeRon Horton i Amari Cheatom.

‘Roman J. Israel, Esq.’ su producirali Jennifer Fox, Todd Black i sam Washington.

Premijeru je imao na TIFF-u koji se ove godine održavao od 7. do 17. rujna, a u službenu američku kino distribuciju kreće 3. studenog. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno