24 C
Vinkovci
Utorak, 5. srpnja 2022.

Novi film Larsa Von Triera zvat će se The House That Jack Built

Više od autora

- vl promo-


Prošle su četiri godine otkako je Lars Von Trier predstavio publici svoj magnum opus ‘Nymphomaniac’, film iz dva dijela, koji je snimao ni manje ni više nego trijezan i čist od droga, a na jesen 2015. je najavio da kreće sa produkcijom novog filma pod nazivom ‘The House That Jack Built’. Na prvoj fotografiji iz filma vidimo Matta Dillona.

Koliko je ta trezvenost utjecala na autora mogli su se uvjeriti svi oni koji su pogledali Nymphomaniaca’. Nisu mu baš pleli lovorike, a i sam je izjavljivao da njegov rad nije isti ako ne konzumira opijate. Čak se je usporedio sa The Rolling Stonesima i Jimijem Hendrixom naglašavajući kakvo njihovo stvaralaštvo ne bilo tako tako dojmljivo bez boce Jacka Danielsa ili heroina.

Novi Von Trierov film ‘The House That Jack Built’ je prvobitno zamišljen kao TV projekt od osam epizoda. Na kraju će se ipak snimati film koji će pripovijedati priču o serijskom ubojici i to iz njegove perspektive. Ostaje da se vidi na što će to sve izaći.

Premijera film se može očekivati u 2018, možda čak i u Cannesu, a jedno je sigurno: film će zasigurno imati prepoznatljiv Von Trierov redateljski pečat. [Filmofil]

NYMPHOMANIAC [TRAILER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno