Nakon poduljeg vremena napokon vam donosimo i objave novih filmova na DVD-ima koji su se u proteklo vrijeme pojavili na video tržištu posredstvom distrubucijske tvrtke Menart. Čak je šset novih naslova: tri igrana filma te tri dugometražna crtića a u nastavku vam donosimo detalje. Započet ćemo i i završiti sa Zvijezdom…


Zvijezda je rođena

Režija: Bradley Cooper

Uloge: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Alec Baldwin, Andrew Dice Clay…

Originalni naslov: A Star Is Born

Radi se o pravom autorskom djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu.

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo.

Producenti filma su Bill Gerber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips i Lynette Howell Taylor. Ravi Mehta, Basil Iwanyk, Niija Kuykendall, Sue Kroll, Michael Rapino i Heather Parryserveas su izvršni producenti. Scenaristi su Eric Roth, Bradley Cooper i Will Fetters.


Meg: Predator iz dubina

Režija: Jon Turtelatub

Uloge: Jason Statham, Bingbing Li, Winston Chao, Rainn Wilson, Cliff Curtis…

Originalni naslov: The Meg, 2018.

Granica čovječanstva nije iznad nas, već ispod nas. Težak kao šest slonova. Može progutati kamion. Ugriz 10 puta jači od morskog psa. Izumro prije dva milijuna godina… ili smo barem tako mislili…

Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

Redatelj filma je Jon Turtletaub, a glavnu je ulogu preuzeo nezamjenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Bingbing Li.


Mračni umovi

Režija: Jennifer Yuh Nelson

Uloge: Amandla Stenberg, Mandy Moore, Gwendoline Christie, Bradley Whitford…

Originalni naslov: The Darkest Minds, 2018.

Kada tinejdžeri počnu misteriozno razvijati svoje nove, snažne sposobnosti, Vlada ih proglasi prijetnjom te ih zatvori. Šesnaestogodišnja Ruby, jedna od najmoćnijih mladih osoba s kojom se itko susreo, bježi iz zatvoreničkog kampa i pridružuje se skupini odbjeglih tinejdžera koji traže utočište.

Uskoro ta novostvorena obitelj shvaća da, u svijetu u kojemu su ih odrasli izdali, bježanje nije dovoljno te će im morati pružiti otpor, koristeći svoju kolektivnu moć da ponovno preuzmu kontrolu nad svojom budućnošću.


Stopalići

Režija: Karey Kirkpatrick, Jason Reising

Glasovi: Saša Lozar, Edo Maajka, Ana Magud, Karlo Mrkša, Domagoj Janković…

Originalni naslov: Smallfoot, 2018.

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, “Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka.

Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja…


Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Režija: Genndy Tartakovsky

Glasovi: Dražen Čuček, Iva Šulentić, Jan Kerekeš, Jan Pentek, Pero Juričić…

Originalni naslov: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018.

U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj obitelji čudovišta dok kreću na obiteljski odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula mogao odmoriti od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajnovite kapetanice Ericke koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.


Zvijezda repatica

Režija: Timothy Reckart

Glasovi: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Aidy Bryant, Gina Rodriguez, Zachary Levy, Christopher Plummer, Ving Rhames, Gabriel Iglesias, Kelly Clarkson, Anthony Anderson…

Originalni naslov: Tha Star, 2017.

Malen, ali hrabar magarac po imenu Bo, žudi za životom izvan uobičajene rutine u seoskom mlinu. Jednoga dana skupi hrabrost i oslobodi se kako bi se udružio s Ruth, ljubaznom ovcom i Daveom smiješnim golubom s uzvišenim težnjama.

Zajedno s tri deve i nekoliko ekscentričnih životinja, Bo i njegovi novi prijatelji slijede zvijezdu na avantura svojih snova, ispunjenu s puno smijeha – kako bi postali dio najveće priče ikada.