Photo: Andrew Milligan / PA Images via Getty Images and Matt Reeves
Fotografi se nastavljaju baviti novim Batmanom dok se ovaj snima u Glasgowu, prikazujući Caped Crusadera u potjeri za zlikovcem, koji je najvjerojatnije Catwoman. I dok se motocikli utrkuju ulicama Gotham Cityja, sada su se pojavile i nove fotografije sa seta koje prikazuju akcijske scene onoga što će zasigurno biti potjera. Iako se još uvijek ne mogu vidjeti Robert Pattinson ili Zoë Kravitz u kostimima na sceni, ipak su zanimljive i ove kaskaderske koje će se vjerojatno pojaviti u novom filmu o Batmanu.
Kao što možete vidjeti na donjim fotografijama, scenografi su također naporni u radu pazeći da svi gotički detalji odražavaju identitet Gotham Cityja. Pogledajte ih u nastavku.
Mnogo je pitanja oko “The Batmana” posebno nakon otkrivanja glavnog glumca u bat-kostimu, koju je objavio redatelj Matt Reeves. Iako je bat-odijelo potpuno drugačije od svih koje smo do sada vidjeli. Filmaš je također najavio kako će zaplet biti potpuno drugačiji od svega što smo do sada vidjeli na velikom platnu.
The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.
Nadolazeći DC filmovi uključuju: “Wonder Woman 1984” 5. lipnja 2020., “The Batman” 25. lipnja 2021., “The Suicide Squad” 7. kolovoza 2021., “Black Adam”, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te “Aquaman 2” 22. prosinca 2022.