18 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Novi Golubanov singl Črv i planjka popraćen je izuzetno zanimljivim videom

Više od autora

- vl promo-
U zagorsko-bluzerskom stilu, Tomislav Goluban je izbacio jednostavan ali efektan zafrkantski videospot. Riječ je o videu za pjesmu Črv i planjka, na kojoj kao vodeći vokal gostuje Adalbert Turner Juci. Uz neizostavne slikovite zagorske motive: Bara, stara hiža, obloki, planjka, penj i štok… našlo se tu i nekoliko crva koji igraju glavne uloge. Pregršt naoko jednostavnih radnji, malom crvu dugotrajne su i komplicirane rabote, ali to ne znači da on od njih zbog toga odustaje.

Ne slijedeći slijepo tekst pjesme, spomenuti video kao glavni motiv sjajno izvlači simboliku svakodnevnog uzimanja života zdravo za gotovo, čak i onda kad vam baš i nije tako loše. I upravo onako kako to rade pravi Zagorci, ovaj video na humorističan način sugerira uživanje u životu bez previše pitanja, misli i nepotrebnih opterećivanja sa suvišnim. Jer ono što treba biti, bit će! I zato samo slijedite svoj put i gušt pa makar vam i klimava greda pala na glavu!

‘Autentične zagorske blues stihove Jože Gajskog nevjerojatno je interpretirao Adalbert Turner Juci, a aranžman puhača u nesvakidašnje ruho odjenuo je Krunoslav Zver. Ideju za videospot osmislio je Doringo, tako da smo dobili odličnu kombinaciju fantastičnih individualaca.’ rekao je Tomislav Goluban.

‘Suradnja s Golubanom uvijek je zanimljiva i kreativna i vrlo sam sretan ak’ moja malenkost more bilo kome pomoći, a kamoli mojem Zagorcu. Malo nas je, al’ se ne damo! Živeli!” – Adalbert Turner Juci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno