18 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Novi Golubanov singl zove se Polako starim

Više od autora

- vl promo-Tomislav Goluban (Polako starim, novi singl) [cover]Nakon posjeta američkom Memphisu i tri koncerta na 33. IBC-u u klubovima ulice Beale, Tomislav Goluban objavljuje novi singl s aktualnog albuma ‘Kaj Blues Etno’ koji je nedavno ušao na Top 10 listu CFBX FM radija u Kanadi.

Pjesma ‘Polako starim’ u dinamičnoj country melodiji pretresa boljku svakoga od nas. Vrijeme koje nam leti pred nosom, a rado bismo ga barem malko usporili. Goluban kaže: ‘Ova pjesma je nekako postala rođendanska, ekipa ju je odlično prihvatila. A na kraju krajeva, ovo je za svakog od nas vrlo osobna tema. Hoćete li je doživjeti depresivno ili se s godinama još više razmahati, ovisi o Vama. Biti mlad ili star ionako nije stvar godina, već životne energije u nama’.

Iako kaže da stari, Golubanova glazbena mašina još ne ‘pušta ulje’, baš naprotiv. Kao i svaki pravi blueser što više kilometara ima na svom ‘cajgeru’, on je sve žešći i bolji. ‘Ako je album dobar glazbenim urednicima u Kanadi, iskreno se nadam da će konačno i domaći eter prepoznati našu glazbu’, zaključio je Goluban.

TOMISLAV GOLUBAN: POLAKO STARIM [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno