-3 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Novi incident na koncertu Saše 21 – sudar iza bine!

Više od autora

- vl promo-

Naime, povodom 20. rođendana Dallas shopa u Splitskoj ulici u Rijeci, u kojoj je smještena ta trgovina, u popodnevnim je satima bila zatvorena za promet kako bi se na potezu između Rive i Korza mogao nesmetano odvijati glazbeni program.

Oko 15:30 vozeći Rivom u svom Renaultu i sa otvorenim prozorima (riječka registracija, podaci poznati redakciji) Vesnu V. (23) ‘napao’ je zvuk koji je u tom trenutku dolazio sa bine. Kao mornar omamljen zovom Sirena, prestala je pratiti i promet i cestu oduševljena izvedbom Saše 21.

Baš usred te izvedbe gitarist Sale Veruda izveo je svoj čuveni skok sa pojačala!

Fascinirana Vesna V. (23), da bi tu scenu što bolje vidjela, naglo je zakočila zaustavivši se tik do pozornice. Također koncentrirana na Sašu 21 u nju se svojim Fiatom zabila Marija M. (24), koja očito nije držala pravilan razmak. Dalje, kao treći, u njih se zamalo svom silinom zabio Ivo I. (29) koji je ipak uspio u zadnji tren zakočiti i tako prekinuti seriju lančanog sudara (kasnije je izjavio da bi mu bio dobro da se zabio u obje…).

Da ironija sudbine bude veća Saša 21 su u tom trenutku izvodili svoj najveći hit ‘Vesna 2’.

Kako se sve to izdešavalo munjevitim brzinom nitko od prisutnih reportera nije stigao reagirati i fotkati taj sudar pa prilažemo scenu sa nedavnog nastupa Saše 21 na VLP festivalu u pulskom Uljaniku.

VESNA 2 [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno