6 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Novi Jamiroquai album nakon sedam godina čekanja!

Više od autora

- vl promo-

Jamiroquai (najavili album Automaton) [St]

Krajem siječnja, Grammyem nagrađena globalna electro-funk senzacija, Jamiroquai najavljuje svoj povratak na glazbenu scenu – i to potpuno novim studijskim izdanjem! Naslova ‘Automaton’ (Universal Music) album će biti objavljen 31. ožujka, a najavljen je novom istoimenom pjesmom i pratećim videospotom.
Ovo će biti osmo po redu studijsko izdanje za Jamiroquai, a njegovim stvaranjem i produkcijom bavili su se Jay Kay i klavijaturist skupine Matt Johnson.

Iza pratećeg videospota za naslovnu pjesmu ‘Automaton’ stoji redatelj Charlie Lightening (Arcade Fire, Bjork), a svoje kreativne naputke dao je i frontmen Jay Kay. ‘Inspiracija za pjesmu i video je pronađena u priznanju usponu umjetne inteligencije i tehnologije današnjice’ otkriva osebujni Jay Kay te nastavlja ‘Mi ljudi počinjemo zaboravljati ugodne i jednostavne stvari u životu i u našem okruženju, uključujući i naše odnose jedne s drugima’.

Uz objavu nove pjesme i najave novog studijskog izdanja, Jamiroquai za nadolazeće mjesece pripremaju i niz koncertnih nastupa, a detalje o svim koncertnim postajama te ulaznicama moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici jamiroquai.com.

Osnovani 1992. godine, Jamiroquai su ubrzo s objavom debi-izdanja ‘Emergency On Planet Earth’ postali jedno od planetarno uspješnih i utjecajnih glazbenih imena, a svojom kreativnošću dokazali su se kao jedni od najinovativnijih bendova svog vremena. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja, Grammy priznanje, kao i više od 26 milijuna prodanih primjeraka albuma. Među njihove fanove ubrajaju se  Chance the Rapper, The Black Madonna, Anderson.Paak, Pharrell, Tyler the Creator, Jungle, Redman, Stevie Wonder & The Internet…

JAMIROQUAI: AUTOMATON [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno