9 C
Vinkovci
Četvrtak, 6. listopada 2022.

Novi Keops po prvi put pred domaćom publikom u klubu Palach

Više od autora

- vl promo-Keops (Koncert pred riječkom publikom [plakat]Prvi puta nakon velikih promjena u taboru riječkih rockera i dolaska Matea Resmana na vokal, Keops sprema veliki koncert u Palachu 11. veljače na kojemu će publici pokazati na čemu su radili posljednjih mjeseci i što će se sve promijeniti u ovom novom, reformiranom Keopsu.

Nakon singla ‘Tajni znak’ kojim su predstavili Matea na vokalu i nekoliko svirki po Slavoniji, Keopsi se vraćaju svojoj luci. Na čemu su sve radili posljednjih mjeseci i kako zvuče novi, žešći Keopsi publika će imati prilike čuti te subote u najrokerskijem gradu u Hrvatskoj. Koncertom u Palachu Keops počinju koncertnu sezonu, istovremeno rade na novom singlu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u ožujku, kao i na novom albumu koji će biti sniman dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku.

U subotu, 11. veljače u Palachu ćete moći čuti stare pjesme s albuma ‘Keops’ i ‘Lice sudbine’, ali i neke nove, do sada neizvedene pjesme. Kao predgrupa u Palachu će nastupiti Epicentar, bend iz Jadranova.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 30. siječnja po cijeni od 30 kuna i moći će se kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) i Milord Pubu (Srdoči bb). Na dan koncerta cijena ulaznica neće se mijenjati, a bit će ih moguće kupiti i na ulazu u Palach.

Keops za ovu godinu priprema mnoga iznenađenja i suradnje, a publika će ih imati prilike slušati tijekom ožujka uživo u Slavonskom Brodu, Zagrebu i Rijeci.

KEOPS: TAJNI ZNAK (MATEO VERZIJA) [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno