28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Novi pothvat redovnih studenata Visoke škole Nikola Šubić Zrinski

Više od autora

- vl promo-


Redovni studenti 11. generacije potpisali su Ugovore o osnivanju novih studentskih poduzeća na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski.

Studenti su dobili priliku voditi vlastita poduzeća do završetka studija, koja će potom moći preuzeti kao svoja, dok će troškove početne investicije snositi Visoka škola. Zahvaljujući BIZ poduzetničkom inkubatoru usmjerenom na stjecanje aplikativnog znanja i kompetencija potrebnih za samostalno upravljanje malim i srednjim poduzećima, studenti će imati podršku u vidu inkubacijskih usluga.

Pružajući im poslovne, tehničke i obrazovne usluge, studentima se olakšava donošenje odluka i suočavanje s izazovima. Također, za studente je osigurana mentorska podrška koja uključuje primjenu dualnog sustava obrazovanja, karijerno savjetovanje i brojne radionice.

Uz navedeno, Visoka škola otvorila je područni ured u Gradu Županji koji pokriva područje cijele Slavonije te omogućava studentima praćenje studijskih programa putem sustava učenja na daljinu – online studija.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno