20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Novi singl i spot Nellcota je naslov Time/She

Više od autora

- vl promo-


Nakon što su sredinom svibnja osvojili kritiku i publiku svojim prvijencem ‘Surrender’, Nellcote objavljuju i treći singl s EP-ja – ‘Time/She’. Prolaznost, osjećaj nemoći pred vremenom koje nemilosrdno teče pod prstima i izgubljenost glavni su motivi u ‘Time/She’, pjesmi koju, kao i cijeli EP, potpisuje Vinko Ergotić.

Vrijeme je prolazilo i na Skitači, najvišem brdu Labinštine, a njegov tok zabilježio je Toni Juričić koji potpisuje kameru, režiju i montažu videospota. Neproporcionalan odnos prolaska vremena i likova koji se pojavljuju u našim životima u crno-bijelom videospotu prikazan je u kontrastima – dok vrijeme u prirodi juri, likovi blijede polako, a neki nikada ne izblijede do kraja. ‘She’ je u spotu utjelovila dizajnerica Eni Surijan, a spot je producirala udruga Notturno iz Labina.

Posljednji je to singl koji Nellcote izdvaja sa ‘Surrendera’. Do kraja godine bend koji čine Vinko Ergotić (vokal, gitara), Lovro Boljat (gitara, klavijature), Lana Filipin (bas) i Damir Trputec (bubanj) zatvara se u studio i kreće sa snimanjem novog materijala.

Time je ujedno i zaokružen životni ciklus akustičnog Nellcotea – a uslijedio je punokrvni bendovski aranžman koje je publika već imali priliku čuti i vidjeti 14. studenog kada je ova zagrebačka grupa otvorila nastup britanskih Public Service Broadcasting u sklopu festivala Reflektor u Tvornici kulture.

TIME/SHE [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno