28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Novi singl i spot Zvonimira Varge za pjesmu Što da radim

Više od autora

- vl promo-


Zvonimir Varga (Što da radim, single) [St]

Nakon lagane balade ‘Ne dam te nikom’, zagrebački kantautor Zvonimir Varga okrenuo je smjer za 180 stupnjeva i objavio novi singl i spot za pjesmu ‘Što da radim?’ čija ritam i glazba naprosto pozivaju na, kako bi to stari Zagrepčani rekli, čagicu.

Njegova nova skladba, naime, putem bliskog mu koncepta razigranog apsurda, dotiče se nekih bolnih životnih pitanja i priznanja, koja opjevana u glazbi, a naročito u njegovom stilu, zvuče posve šarmantno i duhovito.

Tekst i glazbu potpisuje sam Varga, glazbeni producent je kao i u prethodnim singlovima Mark Mrakovčić, a aranžmanu je pridonio i Miki Solus koji gostuje na klavijaturama.

Spot je djelo Varginog stalnog video suradnika Doringa, a u spotu se pojavljuju i mladi glumci iz Dramsko-plesne grupe Dramci studija ANZIP koje vodi Nikica Viličić, te Katarina Matas i Sergije Michieli – članovi benda okupljenog samo za ovu priliku.

Pjesma Što da radim? sedmi je singl koji je Varga objavio pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, a treba spomenuti da ovaj zagrebački kantautor komponira i glazbu za dječje kazališne predstave, te je autor i dva pisana izdanja: dječje slikovnice ‘Veseli dan doktora Vedrana Veselića’, i knjige pjesama ‘Poljubac budućnosti’. Od 2010. do danas objavio je i osam albuma.

Redovito održava koncerte u regiji – upravo se vratio iz Ljubljane, a iduća postaja mu je Gradska Kavana Čakovec 18. veljače. U više od 100 koncerata koliko ih je do sada odsvirao, posebno ‘iskaču’ nastupi u kaznionicama Remetinec i Lepoglava, te nedavni u Beogradu.

ZVONIMIR VARGA: ŠTO DA RADIM? [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno