11 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Novi singl i videospot grupe Veni Vidi Whiskey zove se “Hej cug”

Više od autora

- vl promo-

Country-rock-acoustic četvorka zanimljivog imena Veni Vidi Whiskey predstavlja izvrstan western videospot “Hej cug”. Riječ je o spotu za singl s hvaljenog debitantskog EP-a “Beetween the Rivers”, kojeg su mladići iz Kotoribe objavili ove godine. Vlak, prelijepe djevojke, puške, pištolji, kaubojski šeširi, konj, pljačkaši i članovi benda samo su djelić magije koji ovaj kreativan spot donosi.

“Spot za našu autorsku pjesmu “Hej cug” je nastao strogo planirano, ali uz puno veselja, zafrkancije, smijeha i energije na setu! Najvećim dijelom je sniman u Velikom Grđevcu, u Kulturnom centru Mate Lovraka. Centar je osmišljen kao prostor koji se sastoji od kompozicijskog muzejskog vlaka i mlina, koji su predstavljali simbole najpoznatijih romana Mate Lovraka “Vlak u snijegu” i “Družba Pere Kvržice”.

foto: Denis Radmanić

S obzirom na prekrasnu lokaciju, set za snimanje je bio spreman odmah! Jedan dio spota je sniman i u rodnoj nam Kotoribi (Međimurje), pošto nismo imali priliku našeg velikog četveronožnog prijatelja Janka (konja) dovesti na set u Veliki Grđevac. Za glavnom kamerom je stajao Denis Radmanić, a drugu kameru je preuzeo Matija Režek. Denis je ujedno zaslužan i za editing video materijala. Veni Vidi Whiskey srdačno zahvaljuje svim glumcima na potpori, ali i ljudima koji se na spotu ne vide, a bitni su za ovu našu priču. To su: Branko Lisjak koji nam je ustupio replike oružja potrebnog za snimanje, Nikola Siladi kao naš sponzor te Siniša Seličanec koji nam je ustupio kostim!” – kažu dečki iz benda Veni Vidi Whiskey.

Sastav Veni Vidi Whiskey djeluje u Međimurju, zelenilom i kulturom bogatom području, koje se smjestilo između dvije rijeke – Mure i Drave. Četveročlanu ekipu country entuzijasta iz Kotoribe čine Toni Miklobušec (glavni vokal i usna harmonika), Damir Dolenec (ritam gitara), Renato Mikulan (solo gitara), a Krunoslav Siladi je preuzeo najveći instrument u bendu – berdu (bas).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno