Foto: Facebook
Lucija Radač donosi svoj prvi samostalni singl “Danas nije moj dan” koji je inspiriran country glazbom i trenutačnom situacijom u svijetu. Veseli i optimistični zvukovi violine i klavira natjerat će vas na ples, a zasigurno ćete i zapjevati ovaj pomalo satiričan tekst, koji odražava današnja događanja u svijetu.
Glazbu je producirao i aranžirao Marko Stijaković, koji je također odsvirao dionice na klaviru i akustičnoj gitari, dok se Lucija pobrinula za violinu i tekstualni dio pjesme. Spot je sniman na Ranchu Okuje, a koncipiran je kao dobri stari “westerni”. Glumci u spotu su Lucijini dragi prijatelji i obitelj.
“Za “Danas nije moj dan” tekst je stvoren veoma brzo, samo sam napisala sve sto sam osjećala i viđala oko sebe. Kako sve, tako i glazbu shvaćam veoma strastveno i jako se uživim u cijelu priču. Ova pjesma je moja prva autorska za koju sam osmislila i glazbu i tekst. Htjela sam pokazati da se u današnje vrijeme može napraviti nešto što ne mora nužno zvučati “IN” i moderno, nego samo nešto što će pokazati moju ljubav za instrumentima i country glazbom.”