21 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. rujna 2022.

Novi singl s albuma Očekivanja grupe Belfast Food zove se Oblak

Više od autora

- vl promo-m_belfast-food_oblak_single_ST

Belfast Food predstavlja novi singl ‘Oblak’ s već objavljenog obljetničkog albuma ‘Očekivanja’ s kojim će nastupiti na Zagrebačkom festivalu!

Kao i cijeli album, novi singl ‘Oblak’ zrači pozitivnom i neodoljivom atmosferom koju vam kao i uvijek Belfast Food donosi kroz dašak irske i kvarnerske glazbe.

‘Oblak je moja metafora bezbrižnog života u kojem putujem do sudara s ozbiljnim i naizgled nepremostivim životnim problemom. Oblak se tada prosipa kao kiša na ulice prepune ljudi koji kroz život idu poput mene ,svaki sa svojom pričom, kišom i oblakom. Prpošna i temperamentna glazba naglašava vedru stranu situacije.’ (Erik Malnar, Belfast Food)

Belfast Food glazbeni je bend iz Rijeke koji oduševljava pjesmama i stihovima Irske glazbe. Njihova originalnost i kreativnost uočljiva je u tekstovima pjesama jer ne žele oponašati tipičnu irsku glazbu, već progovaraju o svojim problemima i vlastitom životu.

Na albumu ‘Očekivanja’ nalazi se još 12 pjesama koje su dobile odlične recenzije. Pjesma ‘Oblak’ oduševit će vas svojim poletnim, energičnim i plesnim raspoloženjem.

BELFAST FOOD: OBLAK [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno