8 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Novi spot Elementala: Remi i Shot kao mladenci!

Više od autora

- vl promo-

Elemental (Ništa, spot i singl) [St]

Bend Elemental donosi novi singl s nagrađivanog albuma ‘Tijelo’, pjesmu ‘Ništa’, a za potrebe video priče koja prati pjesmu, Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, preuzeli su uloge novopečenih mladenaca.
Iako pjesma može imati razne interpretacije, njena suština je bol, dok video spot donosi pomalo bizaran scenarij.

‘Pjesma govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovjek nađe nakon neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima. Onaj osjećaj kada si potpuno prazan… Jedino što te iz toga može prenuti jest rečenica – ‘ostanimo prijatelji’ koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osjetiš je ta neka prodorna bol – je li to razočaranje, olakšanje ili nešto treće – to ostavljamo slušateljima da sami interpretiraju kako im paše. Kako pjesma kaže: ‘Pametnome to je dosta’. Mi jedva čekamo vidjeti reakcije.’.- izjavila je Remi povodom novog video spota.

Svoju interpretaciju pjesme ‘Ništa’ predstavlja nam Radislav Jovanov Gonzo, poznati redatelj kojem je ovo prva suradnja s bendom Elemental a opisao ju je ovako:


‘Uvijek postoji bend ili pjevač s kojim nisam nikad radio, ali sam stalno imao neki osjećaj da će se naša suradnja ipak dogoditi. Tako se konačno dogodio spot za pjesmu ‘Ništa’. Lijepo je kada bend kreativno razmišlja, kada osjetiš da im je stalo i da to nije samo još jedan spot u nizu, tek tako da ga napravimo. “Ništa” je ono što je ostalo između tek vjenčanog mladog para u trenutku njihovog kraha kada nakon svadbene večere ona sazna za njegovu nevjeru. Uzrokovan ljudskom i trivijalnom greškom te glupošću, samo zbog poruke na mobitelu koja je poslana krivoj osobi, njenom mužu.

Happy end ima šanse, ali tek kad se smire duhovi. Dakle, jedan emotivni bizarre u kojem je kompletan bend bio dio glumačke ekipe i produkcije – veliki gušt i svaka im čast!’

Kako su se Remi i Shot snašli u ulogama koje nose svađu, suze, smijeh i ljubav, saznajte gledajući njihov novi spot.

ELEMENTAL: NIŠTA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno