11 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

Novi spot iz kućne radionice Disciplin A Kitschme!

Više od autora

- vl promo-m_discplin-a-kitschme_reci-ruke-u-vis_spot-single_ST

DISCIPLIN A KITSCHME objavila je prije nekoliko dana spot za pjesmu ‘Reci ruke u vis!’, singl s aktualnog albuma ‘Opet.’ (Mascom / Dancing Bear, 2016.) kojeg je koncertno promovirala jučer 29. travnja u riječkom Pogonu kulture a danas će ti učiniti u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Koja, frontmen Discipline ističe da je ‘Reci ruke u vis!’ izabrana za spot jer je ‘zarazni hit veselog i plesnog ritma, uz koji se ukazuje na mogući odnos spram svakodnevice, prepune zamki koje treba zaobići’. Radnju je Koja sažeo u dvije rečenice: ‘Spot sadrži detalje konfrontacije jedne neuobičajene rock grupe i drona, koja ih neprekidno uznemirava. Pojavljuje se zaštitnik benda koji plovi iznad Beograda u svom balonu i stvar se rješava happy endom, u duhu ‘Uradi sam trash-estetike’. Video je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, u video produkciji Kulturnog centra ‘Baraka’. Drone instruktor je bio Andrej Srećković, a režiser i montažer Crni Zub.

Furiozna rock četvorka na hrvatskom mini touru će proći kroz cijelu karijeru, ali najjači naglasak staviti na aktualan album ‘Opet.’ koji bilježi samo odlične kritike.

VIDEO: Reci ruke u vis! (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno