11 C
Vinkovci
Subota, 2. ožujka 2024.

Novi termin održavanja radionice za poduzetnike

Više od autora

- vl promo-

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije ponovno pozivaju na sudjelovanje na radionici na temu: “Upravljanje financijama i računovodstvene obveze malih poduzetnika”, putem koje će poduzetnicima biti omogućeno stjecanje novih znanja.

Po završetku edukacije, polaznici će upoznati osnove financijskog planiranja i upravljanja, steći uvid u računovodstveni sustav malog poduzeća te upoznati se s načinom funkcioniranja i logikom računovodstvenog sustava malog poduzeća i obrta s aspekta vlasnika.

Radionica je prvotno bila predviđena za 13. ožujka 2023. godine, ali se njen termin održavanja morao odgoditi radi bolesti predavača.Novi termin održavanja radionice je srijeda, 29. ožujka 2023. godine u konferencijskoj dvorani Hotela Admiral, Bana Jelačića 6, Vinkovci s početkom u 9:00 sati, a registracija sudionika započinje od 8:30.Ovim putem još jednom pozivaju sve postojeće poduzetnike ili one koji tek planiraju pokrenuti vlastiti posao da se prijave.

Prijave zaprimaju do ponedjeljka, 27. ožujka 2023. godine do kraja dana.

Svoje mjesto na radionici rezervirajte putem sljedeće poveznice.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno