29 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Novi trailer filma Bohemian Rhapsody navest će vas da se zapitate je li to fantazija ili stvarnost

Više od autora

- vl promo-

“Jedina stvar impresivnija od njihove priče, njihova je glazba.”

Nova dramatična najava biografskog filma “Bohemian Rhapsody” koji slavi grupu Queen još je jedna potvrda kako ljubitelje dobre glazbe i biografskih priča ove jeseni očekuje prava glazbeno-filmska poslastica.

UK premijera filma, u kojemu je čast i odgovornost da odglumi Freddieja Mercuryja pripala Ramiju Maleku, najavljena je za 24. listopada, a u naša kina treba bi stići 2. studenog. Uz Maleka, glavne uloge u filmu imaju Gwilym Lee kao Brian May, Ben Hardy kao Roger Taylor i Joe Mazzello kao John Deacon.S lijeva: Joe Mazzello, Ben Hardy, Rami Malek i Gwylim Lee / Photo: 20th Century Fox, 2018.

Film obuhvaća period od 15 godina te prati meteorski brzi uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vrijeme kada se Freddiejev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aidu, gdje Mercury, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, vodi bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u povijesti rock glazbe.

Uz stalno jačanje nasljeđa benda koji je uvijek bio više kao obitelj, grupa Queen u svakom trenutku pa i danas neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje glazbe.

Nova dramatična najava filma prati raniji teaser objavljen u svibnju, a sudeći prema svega nekoliko minuta s impresivnim isječcima, ovu jesen obilježit će još jedan sjajan glazbeni film. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno