1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

Novim zvukom u novoj pjesmi Luce najavljuje svoj album prvijenac

Više od autora

- vl promo-

Talentirana i afirmirana kantautorica Luce, nakon tri izvrsno prihvaćena singla ‘Bar još tren’, ‘Vraćam se’ i ‘Otkucaji’ predstavlja svoj četvrti singl „Još i sad“ sa svog nadolazećeg, prvog studijskog albuma koji će svjetlo dana ugledati na jesen. Besprijekornog vokala i prepoznatljive boje od prvog pojavljivanja, Luce oduševljava publiku i kritiku što će, ne sumnjamo, nastaviti i nakon ovog singla koji je u kratkom roku dospio na 33. mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HRtop 40.

Luce  se i ovdje autorski potpisuje pod glazbu i tekst pjesme, dok je za njenu zvučnu sliku zaslužan renomirani glazbeni producent i aranžer Srđan Sekulović Skansi.

Veseli me ova suradnja obzirom da mi je pružila novo iskustvo u pristupu studijskog rada, gdje su ovog puta u snimanju pjesme sudjelovali i članovi mog pratećeg benda: Danko Kadijević, Marino Vinja, Dominik Žagmešter i Filip Pavić, odsviravši sve dionice uživo, kao i gostujući gudači Matej Milošev i Dean Melki. Već smo mjesec dana u studiju, naveliko radimo na mom albumu prvijencu koji bi po planu trebao izaći krajem rujna. Skansi je donio novu svježinu u zvuku što će se čuti i u mojim narednim novim pjesmama. Moram priznati da sam u ovoj suradnji otkrila neki malo drugačiji dio sebe, istovremeno se otvorivši prema nekim do sada mi neočekivanim glazbenim izričajima.’, izjavila je Luce opisavši svoju novu pjesmu kao pjesmu koja govori o svim onim odnosima u kojima ljubav nije bila dovoljna da bi veza opstala te o prihvaćanju rastanka i razdvojenosti kao zdravije opcije, iako emocije još postoje.U Ljubljani je snimljen i  prateći video broj pod redateljskom palicom Tvrtka Barišića aka Vidokka koji je do sada surađivao s poznatim glazbenicima poput grupa Pavel, Headoneast, Detour i Mangroove. Uz Lucu se u ovom kolorističnom industrial spotu, dinamične montaže i kadrova pojavljuje model i budući stručnjak za digitalni marketing Domagoj Čavlek.

Već sada s nestrpljenjem možemo najaviti i Lucin veliki solistički zagrebački koncert, 19. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to prava koncertna poslastica gdje će uz premijerno predstavljanje pjesama s novog albuma publika moći uživati i u već poznatim singlovima koji su ovu  glazbenicu pozicionirali u sam vrh mlade nadolazeće kantautorske scene.

U bližoj budućnosti Luce možete slušati i gledati 15. svibnja u Zagrebu u Kulturnom centru Mesnička gdje će svoj dosadašnji autorski rad predstaviti u ogoljenim i intimnim aranžmanima i interpretaciji te 7. lipnja gdje će sa svojim pratećim bendom biti dio programa ovogodišnjeg internacionalnog uličnog festivala ‘Cest is d Best’.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno