Page 17 - Vinkovački list 7. rujna 2018.
P. 17
AK, 7.9.2018. 17

Odaberite svježe, kvalitetno i domaće

U posljednjih nekoliko godina kada je pogodan za njih. Istraživanje Hrvatske dugog transporta mora biti tretirano
riječ o prehrambenim proizvodima često gospodarske komore pokazuje da čak kako bi zadržalo svoj sjaj. Osjetljivo
se koristi uzrečica „od polja do stola“. 78 posto kupaca u Hrvatskoj vodi računa povrće poput salate koja uvene veoma
Proizvođačima je važno da kupci znaju o tome da ipak izaberu hrvatski proizvod s brzo često se pakira u plastične vrećice
da je njihov proizvod stigao upravo s police, dok je 86 posto kupaca spremno tijekom transporta u koje se dodaje dušik
polja, iz zemlje, na naš stol. Kada su izdvojiti i nešto više kuna za kvalitetan kako bi se proizvodu produljilo trajanje,
u pitanju proizvodi stranog podrijetla, domaći proizvod. dok se voće tretira i prevozi u vakuumu
običnom potrošaču je teško povjerovati kako bi se zaustavili procesi koji se
u tu izjavu, znajući da je taj put ipak bio UVIJEK SVJEŽE prirodno događaju sa svakim plodom, a
nešto duži. Tu na scenu stupa sam kupac Danas u svako doba godine možemo to je da polako gubi na svježini. Jasno
koji mora prepoznati koji je proizvod pronaći svježu zelenu salatu, rajčice, je da je voće i povrće najkvalitetnije i
zaista kvalitetan, a koji je samo lijepo najhranjivije kada mu je sezona, kada se
zapakiran dok kvaliteta u samoj krastavce te sve ostalo obično i tek ubere, ili kada je vrijeme transporta
ambalaži nije na očekivanoj egzotično voće. Kupcima je skraćeno na 24 sata. Znajući da 72,5
razini. Kako bi prepoznali postalo sasvim normalno posto hrvatskih potrošača svakodnevno
kvalitetu, kupci kupiti rajčice usred zime konzumira voće i povrće, što je više od
moraju pregledati jer one na policama i prosjeka EU od 65,5 posto te da se
proizvod, vidjeti tada izgledaju savršeno od ukupnog kućnog budžeta na ove
od kuda dolazi okrugle i crvene. proizvode izdvaja oko pet posto, nije
te pomoću tih No, to voće i čudno da je hrvatski kupac prepoznao
informacija povrće putuje važnost hrvatske kvalitete te da je
zaključiti koji i po nekoliko spreman platiti i više kako bi dobio svjež,
je proizvod mjeseci, a kvalitetan i prije svega zdrav proizvod.
tijekom
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22