Page 10 - Vinkovački list - 31. svibnja 2019.
P. 10
PETAK 31.5.2019.
Udomi me! Uradi sam...
Recikliranje
Mješanac, ženka, Jeste li razmišljali o tome koliko stvari možete
5 mjeseci učiniti s čepovima od pluta?
Iako nisu direktno za recikliranje, na način da
učinite neku novu stvar učinit ćete isto, bitno
je ne baciti ih.
Mi vam dajemo tri vrlo jednostavna primjera;
držač za salvete, posuda za kućna pomagala i
oglasna ploča. Potrebni su vam čepovi, ljepilo
(vruće ljepilo u pištolju ili bilo koje drugo) i malo
mašte ....
Mješanac u tipu hrv.
ovčara, ženka,
5 mjeseci
Mješanac u tipu Recept: Čokoladne oblatne
jazavčara, ženski,
Sastojine:
6 mjeseci
3 jaja,
25 dag šećera,
10 dag čokolade,
25 dag margarina i
1 paket oblatni
Izrada kreme:
Izraditi mikserom 3 jaja
i 25 dag šećera. Dodati 10 dag iskidane čokolade,
te dalje na pari kuhati uz stalno miješanje. Kad se
zgusne umiješati margarin i ostaviti da se hladi.
Završna obrada:
Mlaku kremu podijeliti na četiri oblatne. Razmazati
po svakom listu oblatne i listove složiti jedan na
drugi. Na gornji list s kremom staviti peti list bez
kreme. Ostaviti neka odstoji jedan dan kako bi listovi
oblatne otpustili i lakše se reza-le štangice.
Mješanac, muški,
2 godine
www.tip-tip.hr Mira Takšić: Mirini vinkovački kolači
+385 32 306 901
Udomi me! Uradi sam...
Recikliranje
Mješanac, ženka, Jeste li razmišljali o tome koliko stvari možete
5 mjeseci učiniti s čepovima od pluta?
Iako nisu direktno za recikliranje, na način da
učinite neku novu stvar učinit ćete isto, bitno
je ne baciti ih.
Mi vam dajemo tri vrlo jednostavna primjera;
držač za salvete, posuda za kućna pomagala i
oglasna ploča. Potrebni su vam čepovi, ljepilo
(vruće ljepilo u pištolju ili bilo koje drugo) i malo
mašte ....
Mješanac u tipu hrv.
ovčara, ženka,
5 mjeseci
Mješanac u tipu Recept: Čokoladne oblatne
jazavčara, ženski,
Sastojine:
6 mjeseci
3 jaja,
25 dag šećera,
10 dag čokolade,
25 dag margarina i
1 paket oblatni
Izrada kreme:
Izraditi mikserom 3 jaja
i 25 dag šećera. Dodati 10 dag iskidane čokolade,
te dalje na pari kuhati uz stalno miješanje. Kad se
zgusne umiješati margarin i ostaviti da se hladi.
Završna obrada:
Mlaku kremu podijeliti na četiri oblatne. Razmazati
po svakom listu oblatne i listove složiti jedan na
drugi. Na gornji list s kremom staviti peti list bez
kreme. Ostaviti neka odstoji jedan dan kako bi listovi
oblatne otpustili i lakše se reza-le štangice.
Mješanac, muški,
2 godine
www.tip-tip.hr Mira Takšić: Mirini vinkovački kolači
+385 32 306 901