13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Novo lice Vinkovačkog lista!

Više od autora

- vl promo-

Naš i Vaš Vinkovački list danas će se na kioscima pojaviti u novom izdanju. List koji je već 65 godina okosnica medijskoga prostora u našoj sredini danas pred čitatelje izlazi u novom dizajnu i s novim logom. “Prvi je to korak u promjene na bolje u listu, a promjene su krenule i na Radio Vinkovcima, koji program emitira već 60 godina i na našem portalu novosti.hr”, ističe Mirjam Jukić, nova direktorica Novosti.

Redizajnom i promjenom loga Vinkovački list usklađen je sa suvremenim  grafičkim  standardima. Pri tome pomno se gledalo na svaki detalj pa je tako i dosadašnju zlatno žutu boju u logu i naslovnici sada zamijenila plava boja koju grafička struka drži za najzahvalniju kod prijeloma novina. Uz logo, čiji je autor Ivan Gale iz tvrtke Promo Cibalae, pred čitateljima Vinkovačkog lista još je puno toga novoga. U suradnji s grafičkim urednicima lista odrađen je cjelokupni redizajn, a novi logo i naslovnica, novi izgled stranica i oprema tekstova, uz ozbiljne i iskusne novinare, danas okreću novu stranicu u 65 godina dugoj tradiciji popularne vinkovačke tiskovine.

“Glavna urednica, Marija Gerovac, naglasak daje na aktualne gospodarske i gradske teme od rada Gradskog vijeća i gradske Uprave do gradonačelnikovih aktivnosti, sastanaka i susreta. Zanimaju nas priče o uspješnim i zanimljivim ljudima iz našeg grada, o važnim pojavama i događanjima, svemu što se zbiva u gradu. Prostora ima za sve za što mislimo da je zanimljivo i da će zanimati naše čitatelje. Sve to bit će sve vidljivije kako ova ideja bude sazrijevala, a pred čitatelje iz broja u broj dolazio Vinkovački list sa  zanimljivim i profesionalno obrađenim temama”, ističe Mirjam Jukić.

Kao i Vinkovački list, velike promjene doživio je, a bit će ih još, i naš portal, a cilj je novosti.hr učiniti vodećim portalom u Slavoniji. Ono što je dosad možda bilo najprimjetnije to je preobrazba Radio Vinkovaca gdje je učinjen iskorak i u izboru glazbe i u vođenju programa. Ide se u smjeru radio formata Antena Zagreb uz hitove, strane i domaće i dinamiku u programu za koju su zaduženi voditelji. “Zato je raspisana i audicija za radijske voditelje na koju su pozvani mladi ljudi čiju energiju želimo u eteru, kao što želimo kroz program radio približiti mladima. Audicija je otvorena do 15. siječnja do kada nam se svi zainteresirani mogu javiti”, ističe Mirjam Jukić te dodaje kako se u Novostima pojačano radi i na oglašavanju i prodaji te marketingu same tvrtke kako bi Novosti i naši proizvodi bili što prepoznatljiviji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno