17 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Novo! Novo! Najnovije! Novi spotovi banda Kiselly!!!!

Više od autora

- vl promo-


Smatrate li se poklonikom punk-rock zvuka i smatrate kako isti “nije mrtav, niti će u skorije vrijeme takvim postati”, pravom poslasticom bi vam mogao postati band koji se odaziva na ime Kiselly.

Kiselly su punk-rock trio u sastavu Matak, Mrak i Mengele, veterani iz kultnih osječkih bandova kakvi su Gužva u 16-ercu ili Grupa tvog života, koja su djelovali na osječkoj glazbenoj alter-sceni 90-ih, kada je “biti Osječanin” itekako značilo. Srećom, dobar dio njih smo tada gledali i u Vinkovcima.

Kako god, kad se Mengele zasiti Gajića u Baranji, a Matak se zasiti popravaka automobila, ekipa se okupi i svira i stvara. Tako su nas ovaj mjesec iznenadili s čak dvije pjesme. Prva je ona naslovljena “Momak mlad”, za koju je karakteristični video uradak objavljen točno na Dan žena, 8. ožujka, dok je druga pjesma ona objavljena jučer i zove se “Sedam dana s Kristinom”.


KISELLY, 2021 | foto: Davor Marenjak

Dečki za drugi video kažu kako je nastao posve slučajno, naravno pod utjecajem alkohola, u jarunskoj kuhinji Mengeleovog šogora i to poslije cjelodnevnog snimanja spota za pjesmu “Momak mlad”.

Nakon obilne večere i dobre rakije, Davor Marenjak, ponovno pali kameru, pa kreće natjecanje za “Idiota godine 2021.”. Kažu kako se iz sveg srca nadaju da su uspjeli! Band se zahvaljuje i Saši Derviševiću koji je spotove montirao, kao i Damiru Miciki Selmanoffu koji je došao na cugu i zaspao u spotu?!?

Očigledno, ludosti nikad dovoljno!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno