6 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Novo prilagođeno radno vrijeme

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi u Vinkovcima i Policijskoj postaji Vukovar izmijenjeno je zbog trenutne epidemiološke situacije.

Rad upravnih poslova u navedenoj policijskoj upravi i postaji prilagođen je trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Radno vrijeme upravnih poslova u tim ustrojstvenim jedinicama organizirano je u dvije smjene, te od ponedjeljka, 9. studenog, počinje primjena novog uredovnog vremena za građane.

Novo uredovno vrijeme za građane u sjedištu policijske uprave u Vinkovcima i u policijskoj postaji u Vukovaru: 7,30 – 20,00 sati (svakim radnim danom). U vrijeme pauza od 10,30 do 11,00 sati i od 17,00 do 17,30 sati te u vrijeme dezinfekcije između smjena od 13,30 do 14,00 sati upravni poslovi neće primati stranke.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova napominju kako isprave čiji je rok valjanosti istekao u razdoblju proglašenja epidemije (od 11.03.2020 godine) i dalje vrijede. Osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, oružni listovi i iskaznice za strance vrijedit će do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno