30 C
Vinkovci
Srijeda, 25. svibnja 2022.

Novosti iz Harry Potter svemira!

Više od autora

- vl promo-
Od popularnog filmskog serijala o Harryju Potteru oprostili smo se prije jedanaest godine i drugim dijelom filma “Harry Potter i darovi smrti”, no zanimanje za mogućnost nekog vida oživljavanja franšizu nikada nije napustila maštu mnogobrojnih fanova. Neki su se nekoj bombastičnoj vijesti nadali i na nedavnom obilježavanju dvadesetogodišnjice izlaska prvog filma, koju je HBO upriličio u obliku specijala s Danielom Radcliffom, Emmom Watson i Rupertom Grintom.

Iako je jubilej ipak prošao bez senzacije, Radcliffe se ipak oglasio o svom povratku ulozi poznatog čarobnjaka. Na pitanje novinara američkog lista New York Times o eventualnom ponavljanja uloge Harryja Pottera, Radcliffe je rekao: “Neću reći “nikad”. Primjerice, glumci iz  originalne franšize “Star Wars” su imali skoro četrdeset godina više prije nego li su se ponovno vratili svojim ulogama. Za mene je to sad tek deset, i jednostavno u ovom trenutku taj “comeback” nije interesantan.”

Pozadina pitanja se na ovu temu se prije svega referira na nedavne izjave redatelja Chrisa Columbusa koji je spomenuo moguću adaptaciju brodvejske predstave “Harry Potter and The Cursed Child” u obliku novog Harry Potter filma. Ukoliko je ta izjava predstavljala ispitivanje Radcliffeova raspoloženja, redatelj je dobio odgovor, naravno, diplomatski sročen.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno