12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

Novu godinu dvojac Bow vs Plectrum započeli spotom za pjesmu Balkanika

Više od autora

- vl promo-

Nakon izvrsne 2017. godine u kojoj su odsvirali preko 50 koncerata na tri kontinenta, u 2018. godinu hrvatski proslavljeni duo Bow vs Plectrum, kojeg čine Tihomir Hojsak na kontrabasu i Filip Novosel na tamburi, kreću predstavljajući novi singl pod nazivom Balkanika. Skladba je to Tihomira Hojsaka s njihovog vrlo hvaljenog albuma ‘Strings Only’ snimljenog u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom.

Za singl ‘Balkanika’ snimljen je i videospot u produkciji Cinematic studija iz Osijeka.Režiju potpisuje Josip Grizbaher, fotografije Marko Džavić, a fenomenalne kadrove iz zraka Vedran Kliska. Spot je sniman u koprivničkom kraju na prepoznatljivim koprivničkim lokacijama i u općini Drnje, a realiziran je uz potporu grada Koprivnice i općine Drnje.

Više o spotu rekli su Novosel i Hojsak: ‘Ponosni smo i sretni što smo uspjeli realizirat ovako veliki pothvat i snimiti spot u kojem uz nas ovaj puta sudjeluje i Zagrebačka filharmonija. Nakon prošlog spota za skladbu Mista Dance koju smo snimali u Slavoniji ovaj puta red je došao na Tihomirovu Podravinu – kazao je Novosel, a Hojsak dodao: Sretan sam što će slike i snimke Podravine obići svijet uz moju glazbu, a posebno bi se zahvalio i u moje i u Filipovo ime gradu Koprivnici i općini Drnje na potpori koju su nam pružili za snimanje ovog spota.’.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno