Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske izvješćuju o nekoliko slučajeva provala u proteklih par dana. U noći 17. studenog provaljeno je u obiteljsku kuću 43-godišnjaka u Vukovaru, u Ličkoj ulici. Otuđeno je više desetaka tisuća kuna. Iz pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 37-godišnjaka u Karadžićevu, u ulici V. Karadžića, otuđena je motorna pila. Krađa se dogodila između 14. i 16. studenog. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći 17. studenog oštećena je svjetleća reklama ispred hotela u Vinkovcima, u ulici H. D. Genschera, a vlasniku, 53-godišnjaku iz Vinkovaca pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je  i šest prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene, u Gabošu, Babinoj Gredi i Vukovaru i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Naime, jučer, 18. studenog oko 17 sati, 39-godišnjak iz Vukovara upravljao je teretnim vozilom Fiat Doblo zagrebačkih registracijskih oznaka krećući se kolnikom ulice Križnog puta u Nuštru, iz smjera Vinkovaca u smjeru Vukovara. U jednom trenutku, udario je vozilom pješaka, 69-godišnjaka iz Nuštra, koji je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara i pada na kolnik, 69-godišnjak teže je ozlijeđen.