14 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta, triatlon klub ”Vinkovci” Vinkovci provodi Gradsku utrku za rekreativce pod nazivom ”Utrka za Vinkovce”. Cilj utrke je stvaranje navike bavljenja sportom radi unaprjeđenja, a mogu se prijaviti učenici osnovnih škola s područja grada Vinkovaca. Utrka je trebala biti održana u utorak, 25. rujna, no zbog kišovitog vremena odgođena je za sutra, 28. rujna.

Iz kluba obavještavaju da će u svrhu sigurne provedbe utrke biti zatvoreni dijelovi ulica: Kralja Zvonimira – Jurja Dalmatinca – Glagoljaška – Duga ulica radi čega će se promet privremeno regulirati drugim pravcima u vremenu od 9 do 11 sati. Stoga se obavještavaju svi vozači i sudionici u prometu o provedbi utrke radi izbora drugih alternativnih pravaca kretanja.

Ceremonija otvorenja počinje u 10 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića, a okupljanje i prijave sudionika počinju u 8 sati. Duljina staze je 1400 metara i utrkivat će se učenici osnovnih škola s područja grada Vinkovaca. Bit će održane dvije utrke – u prvoj utrci sudjeluju učenici trećih, četvrtih i petih razreda, dok će u drugoj utrci sudjelovati učenici šestih, sedmih i osmih razreda.

Obrasci za prijavu mogu se pronaći na www.sport-vinkovci.com i FB Triatlon klub Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno