24 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Obavljena prozivka u HNK Cibalia – Mladini se odazvalo 27 igrača

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Novi trener vinkovačke Cibalije Davor Mladina u društvu sportskog direktora Krešimira Tomića i članove stručnog stožera pomoćnog trenera Petra Tomića, trenera vratara Rudolfa Majnovića i fizioterapeuta Vanje Šimunića obavio je danas prozivku i krenuo u pripremno razdoblje za sljedeću nogometnu drugoligašku sezonu.

Trener Mladina upoznao je igrače o nekim svojim pogledima na rad, treninge i utakmice, te je odmah nakon prozivke na glavnom terenu održan i prvi trening. Ovoj prvoj prozivci odazvalo se 27 igrača među kojima je i desetak novih imena.

Na spisku trenera Mladine tako su se našli vratari: Ivan Marijanović, Bruno Lešić i Franko Čučković. Od igrača tu su: Andrej Kerić, Ivan Galić, Benjamin Karaula, Marijan Oršolić, Mario Tadić, Mario Kiš, Rene Šarić, Mate Bajić, Dominik Dogan, Blaž Tustonjić, Albert Vincetić, Marko Kirchbauer, Toni Karimović, Mario Kvesić, Dominik Janović, Adam Nikolić, Mateo Bukvić, Niko Hajnal, Antonio Stupar, Karlo Miljanić, Alen Dejanović, Mislav Dogan, Stjepan Salpić i Giulijano Pierobon.

“Danas počinjemo pripreme i to s novim trenerom Davorom Mladinom. Cibalia je trenutno u jednom prijelaznom periodu i moram istaknuti kako će Davor Mladina sve to vrijeme raditi bez naknade. I svi novi igrači koji su došli nas kao klub neće ništa koštati. Vidjet ćemo kako će ići ta pretvorba te ćemo kasnije znati kako i na koji način reagirati.”, istaknuo je sportski direktor Krešimir Tomić.

Uvodni tjedan treninga poslužiti će za upoznavanje igrača i stručnog stožera, jer ima dosta mladih i neafirmiranih igrača, jer u Cibaliu su došli i igrači koji još uvijek mogu igrati i za juniore.

“Cilj nam je sljedeće godine ostati u drugoj ligi jer, moramo biti biti realni i priznati sami sebi, da u ovom trenutku ne možemo napasti prvu ligu, ali moramo stvoriti preduvjete da to kroz tri do četiri godine učinimo. Ovi mladi igrači moraju steći iskustvo igranja u dugoj ligi. Uz ove mlade igrače imamo i par starijih, a u klub se vratio i Ivan Galić koji će nam sigurno biti pojačanje. Ne smijemo brzati, moramo biti strpljivi i pošteno raditi te mislim da ćemo na kraju svi biti zadovoljni.”, zaključio je sportski direktor nebesko plavih Krešimir Tomić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno