13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana i Europskog tjedna sporta

Više od autora

- vl promo-

Povodom obilježavanja utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora i pokretanja programa Hrvatski olimpijski dan kojemu je nositelj spomenuti Odbor te obilježavanja Europskog tjedna sporta kojemu je nositelj Središnji državni ured za sport, Zajednica sportskih udruga grada Vinkovaca u suradnji sa Županijskim savezom sportova Vukovarsko-srijemske te uz potporu grada Vinkovaca i marketinšku potporu Novosti, organizira sportsko-rekreativni program.

Program je sastavljen od sportsko-rekreativnih aktivnosti u kojem sudjeluju učenici, građani i rekreativci s ciljem poticanja pozitivnog pristupa životu te promociji sporta kroz druženje i razonodu. Također, najavljeni program sastoji se od 5 aktivnosti, od kojih su čak 2 predviđene za ovaj vikend.

Međunarodno pojedinačno natjecanje u stolnom tenisu “Vinkovci Open” kojemu je organizator STK Cibalia, održat će se u subotu 1. rujna. Trenutno je zabilježeno 120 prijava, a do subote se očekuje njih oko 150 iz susjednih zemalja i Hrvatske. Turnir započinje u 9 sati, a prijave traju od 8 sati u dvorani O.Š. Antun Gustav Matoš.

Rekreativno planinarenje za građane i članove Društva na vrh Lisku u Iloku, Hrvatsko planinarsko društvo Cibalia organizira posljednje 4 godine. Ovaj izlet predviđen je za nedjelju, 2. rujna te je prilagođen svim dobnim skupinama. Podrazumijeva lagano planinarenje jedinim markiranim putem u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Na izlet se kreće u nedjelju u 7 sati ispred hotela Slavonije, a planinarenje započinje u 8:30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem društvenih platformi ili na e-mail: hpdcibalia@gmail.com

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno