Foto: PDV promo
Zadovoljstvo mi je najaviti obilježavanje slavlja vinilne kulture pod zajedničkim nazivnikom Record Store Day / RSDDrops #3. U subotu, 24. listopada, od 12:00 do 20:00 sati u PDV trgovini ploča i popratne opreme (Međimurska 21, na katu iznad Pločnika) bit će organizirano druženje uz kvalitetnu glazbu te razne popuste iz njihova asortimana. Također, obogatili su ga novitetima iz njihova Tekućeg kutka.
Nudit će se 15% popusta na ponudu cjelokupnog asortimana uz 20% popusta na artikle iz kataloga (LP, CD, TS,…). Pogodnosti vrijede isključivo posjetom trgovini ploča i popratne opreme. Svi koji plate dobijaju sve kupljeno besplatno!
U namjeri širenja ponude trgovine ploča i popratne opreme te u suradnji s partnerima, a na veliku sreću pratitelja PDV-a ovim putem vam skrećemo pozornost na obogaćenu ponudu sekcije Tekući kutak.
U njemu ćete pronaći pregršt finih tekućina koje zadovoljavaju najprobranije ukuse i okuse. Bilo da je riječ o izboru vrhunskih craft piva domaćih proizvođača, cidera ili energetskih napitaka na prirodnoj bazi. Prema vlastitim preferencama možete izabrati različite vrste piva vrijednih regionalnih proizvođača kao što su BrlogLepi dečkiMedvedgradNova runda, PrimariusPutnaŠibenska pivovaraThe Garden Brewery te Varionica. Dostupan je i Club Mate, energetsko piće na prirodnoj bazi kao i Buzdovan (Cider).
Kompletna ponuda Tekućeg kutka dostupna je na linku kao i posjetom PDV trgovini u Međimurskoj 21 (na katu iznad Pločnika).