Ti, ja i moja mamam, 2018. | Photo: Aquarius Records press

Album “Teška kao dno” donosi deset pjesama snažne atmosfere sa egzistencijalističkim tekstovima koji propituju prolaznost, rastanak, osjećaj besmisla pa na kraju i strah od smrti. Ovo je na trenutke težak introspektivan album, kako i sam naziv sugerira.

Produkcijski i atmosferski album je na tragu prvog EP-ja (Gurni me u valove) ali donosi nam bend u jednom čvršćem i odlučnijem izdanju ponajviše zbog izvrsnog bubnjara Berka Muratovića koji se bendu pridružio nedugo nakon izdavanja prvog EP-ja.

Ti, ja i moja mamam, 2018. | Photo: Aquarius Records press

Glazbu potpisuju Ana Opalić i Sandra Sobočanec i taj ženski autorski dvojac značajna je specifičnost ovog benda. Ove žene ne romantiziraju ljubav nego se bave egzistencijalnim pitanjima iskreno i žestoko. Aranžmane potpisuje cijeli bend zajedno. Produkcija: Dražen Gavrilović, Sandra Sobočanec i Berko Muratović.

Bend čine: Martina Zvonić – pjevačica, Ana Opalić – klavijature, druga gitara, prateći vokal, Sandra Sobočanec – električna gitara, Helena Ernoić – bas i Berko Muratović – bubanj i perkusije.

Album je snimljen u Funhouse studiju u Zagrebu a miksan u studiju Pod.room. Mastering potpisuje Pavle Miholjević.