16 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Objavljen trailer za četvrti film o Johnu Wicku

Više od autora

- vl promo-


John Wick se vraća u prvom traileru za četvrti film u iznimno uspješnoj seriji akcijskih filmova. Keanu Reeves vratio se u zaštitnom potpuno crnom odijelu naslovnog junaka i čini se da se priprema za još jednu rundu ubijanja. Trailer za “John Wick 4” obećava obilje pucnjave, borbe mačevima i jurnjave automobilima, a ima i puno Laurencea Fishburnea koji je u nedavnim intervjuima nahvalio novi nastavak franšize.

Još jedna serija negativaca stradat će od ruke Johna Wicka u još jednom filmu iz serije poznate po briljantnim vratolomijama koje Reeves voli izvoditi sam. Wick obećava da će ih “sve pobiti’”, što je uglavnom radnja i svakog od dosadašnjih filmova.Iako je snimanje filma “John Wick 4” dovršeno već prije nekoliko mjeseci, datum izlaska filma pomaknut je za gotovo cijelu godinu, pa ćemo morati pričekati do 24. ožujka sljedeće godine da vidimo sljedeće poglavlje.

U međuvremenu, ovog ljeta počinje snimanje spin-offa s Anom De Armas u glavnoj ulozi. Film pod nazivom “Balerina” prikazuje mladu ubojicu koja traži osvetu onima koji su ubili njezinu obitelj. De Armas je već dokazala svoje sposobnosti u akcijskim filmovima u najnovijem filmu o Jamesu Bondu “No Time To Die”, gdje se udružila s Danielom Craigom u uzbudljivoj akcijskoj sceni borbe protiv grupe agenata SPECTRE. (izvor: ravnododna.com)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno