16 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Objavljen videospot singla ‘Zbog nas’ Miroslava i Gordane Evačić!

Više od autora

- vl promo-

 

m_miroslav-gordana-evacic_zbog-nas_singl-spot_IS_ST1

MIROSLAV EVAČIĆ predstavlja videospot za pjesmu ‘Zbog nas’ ft. GORDANA EVAČIĆ! Miroslav Evačić novim je singlom, snimljenim u suradnji sa suprugom Gordanom otvorio novo poglavlje u priči koja traje već 25 godina. Pjesmom ‘Zbog nas’ Miroslav je napravio zaokret prema popu te se time odmaknuo od svojih etno korijena. Pjesma je posvećena njihovoj osmogodišnjoj kćeri Sunčani, djevojčici s autizmom, a obitelj Evačić je snimila i videospot, čija je glavna zvijezda upravo malena Sunčana.

‘Sunčani smo objasnili osnovu zamisao spota, a sve dalje je bilo prepušteno njenoj spontanosti. Bila je fascinirana reflektorima, odlično se uklopila, i svih pet sati snimanja odradila je kao prava profesionalka. Briljirala je, i sretni smo što imamo krasne kadrove. Ovim spotom želimo poručiti svima koji imaju djecu, prijatelje ili nekoga u obitelji s bilo kakvim tegobama, da ih ne zatvaraju u četiri zida nego da budu prisutni u društvu, da budu vidljivi. Mi kao obitelj, a pogotovo moja supruga Gordana, osjetili smo da sada imamo dovoljno snage izaći u javnost sa svojom pričom i ohrabriti druge da steknu samopouzdanje i učine isto’ – kaže Miroslav Evačić.

m_miroslav-gordana-evacic_zbog-nas_singl-spot_ST2


Videospot pjesme ‘Zbog nas’ djelo je NEXUS produkcije, sniman u galeriji Koprivnica, gdje se za režiju i montažu pobrinuo Tomislav Horvatinović, scenarij je napisao Ivan Grobenski, dok je izvršni producent čitavog projekta – Marko Horvat .

‘Očekujte neočekivano’ riječi su kojima su Miroslav i Gordana Evačić , priznati autori i multiinstrumentalisti, najavili izlazak svog novog glazbenog materijala. Nakon devet albuma, četiri osvojena Porina i brojnih međunarodnih priznanja, koprivnički etno-glazbenik Miroslav Evačić singlom ‘Zbog nas’ donosi najavljivanu promjenu. Ovim novitetom započela je i najavljena suradnja s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska.

‘Pjesma ‘Zbog nas’ nastala je iz našeg života i novog pristupa u glazbi. U glazbenom smislu zaželjeli smo se promjene, novog zvuka, drugačijeg stila. Inspiracija za nove pjesme, drugačije od prijašnjih Čardaš Blues albuma, postoji već neko vrijeme. No, nije bilo lako odabrati kojom ćemo pjesmom iskoračiti u novu glazbenu etapu’, ističe Gordana Evačić . Njen životni i glazbeni partner Miroslav Evačić se nadovezuje: ” Sama pjesma govori o ljubavi. Zvukom i stihovima željeli smo dočarati nježnost, suptilnost, snagu, sve što ljubav nosi. Ljubav koja je više od emocije. Ljubav kao ono prirodno, tiho, nenametljivo, u sprezi s utrkom s vremenom, obavezama, bukom grada… Ljubav kao brižnost, kao postojanje’.

VIDEO Zbog nas (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno