10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Odbojkašice sezonu zatvorile pobjedom

Više od autora

- vl promo-

Ženski odbojkaški klub Vinkovci u posljednjem prvenstvenom kolu na domaćem terenu je ugostio Ženski odbojkaški klub Ferivi iz Višnjevca.

Vinkovčanke su protiv trećeplasirane momčadi Prve B Hrvatske odbojkaške lige – Istok slavile rezultatom 3:1. Gošće iz Višnjevca jedini osvojeni set u ovom meču uzele su na početku ogleda kada su slavile s 25:23 u vrlo napetom i neizvjesnom otvaranju sraza. Odbojkašice Stipe Tomića ubacile su u brzinu više i okrenule meč u svoju korist te uzele tri seta u nizu.Drugi set je otišao na stranu Vinkovčanki rezultatom 25:18, dok je treći završio s 25:21. Najmanje neizvjestan set je bio posljednji, četvrti, kojeg su domaće igračice uzele rezultatom 25:14. Ženski odbojkaški klub Vinkovci trenutno drži vodeću poziciju, no da bi se na njoj zadržao i uzeo naslov prvaka potrebna mu je pomoć ŽOK Našice koji u subotu protiv ŽOK Đakovo mora uzeti dva seta ili upisati pobjedu nad Đakovčankama.

Očekuje nas zanimljiva završnica i nadamo se kako će petoplasirane Našićanke prirediti iznenađenje i time pomoći Tomićevim odbojkašicama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno