5 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Odgođeno kolo HEP Superlige

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Unatoč prvom rangu natjecanja, stolnotenisači HEP Superlige neće odigrati svoje mečeve zadnjeg kola koje je trebalo biti na rasporedu ovog vikenda.

Odlukom Stožera civilne zaštite od 27. studenog prekinuta su sva natjecanja u nadležnosti HSTS-a, no dopušteni su treninzi za vrhunske sportaše prve, druge i treće kategorije. Stolnoteniski klubovi tako će moći organizirati treninge za svoje momčadi i čekati odluku i termin nastavka odigravanja prvenstva. Liga će se nastaviti, no nije poznat novi termin odigravanja.

“Dobili smo više vremena za pripremu sljedećeg meča, ali još ne znamo kad će on biti”, rekao je član izvršnog odbora i član prve ekipe, Danijel Jelinek. Budući da su svi sportski objekti zatvoreni, Stolnoteniski klub Cibalia morao je tražiti dopuštenje za korištenje Fitness centra Zara za treniranje jer im je upravo Zara dom i mjesto u kojem odigravaju susrete HEP Superlige. “Trenirat ćemo koliko budemo mogli i nadamo se kako će se Superliga što prije nastaviti”, naveo je Jelinek i istaknuo da su u klubu priželjkivali kako će se odigrati zadnja dva domaća meča ovog vikenda u kojem su planirali upisati isto toliko pobjeda.

STK Cibalia čeka rasplet situacije i nastavlja s pripremom za preostale mečeve. Nadodajmo kako vinkovački klub uoči zadnjeg kola zauzima 10. mjesto s omjerom 2-7 koji imaju i stolnotenisači Srdočija iz Rijeke (uz STK Pulu sljedeći Cibalijin protivnik). 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno