U dvorani Teniskog kluba “Vinkovci” uspješno je odigran turnir “Snješko Cup” za uzrast do 10, 12 i 14 godina u kategoriji dječaka i djevojčica te “Pahuljica Cup” za mini tenis u kategoriji dječaka i djevojčica do 8 godina. Na turnirima je ove godine sudjelovalo oko 60 sudionika.

U kategoriji do 10 godina na “Snješko Cupu” za djevojčice prvo mjesto osvojila je Lara Rajković, druga je bila Vlatka Olij, treća Lucija Kalauz i četvrta Ana Jaman. U kategoriji dječaka prvo mjesto osvojio je Juraj Ergotić, drugi je bio Mislav Mendeš, treći Jakov Rimac, a četvrti Jure Vajcl. U kategoriji do 12 godina djevojčice prvo mjesto osvojila je Nina Marić, drugo Klara Ančić, treća je bila Lara Rajković, a četvrto mjesto zauzela je Sara Đaković. U kategoriji dječaka najbolji je bio Karlo Brkić, drugi je bio Jakov Rimac, treći Bruno Paklar, a četvrti Ante Dujić. U kategoriji do 14 godina  na  ”Snješko Cupu ” za djevojčice Petra Olij osvojila je prvo mjesto, Nina Marić završila je druga, Lora Šupuković treća, a Klara Ančić zauzela je četvrto mjesto.U kategoriji dječaka prvo mjesto pripalo je Filipu Rihtar, drugo mjesto Iliji Kopić, treće Roku Zrilić i četvrto Karlu Brkić.

Najzanimljiviji je bio “Pahuljica Cup” za dječake i djevojčice do 8 godina u mini tenisu, a svi koji su sudjelovali proglašeni su pobjednicima. Ove godine sudjelovali su Rafael Halužan, Stipe Medo,Fran Jukić, Marin Paklar, Ivan Kovačević, Luka Šimunić, Franka Rađa, Mihael Maras, Paola Hostonski, Ivana Panđić, Vito Babaić, Nika Petričević.

Nagrade najuspješnijima podijelili su Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba “Vinkovci”, Vjekoslav Rimac, dopredsjednik Teniskog kluba “Vinkovci” te treneri Alen Halužan, Zvonimir Voda i Zoran Horvat.