19 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Odlične vijesti za Hrvatsku i hrvatski turizam stižu s američkog tržišta

Više od autora

- vl promo-
Hrvatska osvojila srebrnu nagradu u kategoriji najbolje destinacije u Europi.

Odlične vijesti za Hrvatsku i hrvatski turizam stižu s američkog tržišta s održane svečane ceremonije dodjele prestižnih američkih turističkih nagrada Travvy Awards u Gotham Hallu u središtu New Yorka gdje su Hrvatskoj uručene tri prestižne nagrade Travvy Awards 2019.

Godišnje nagrade Travvy Awards dodjeljuju se u organizaciji travAlliancemedia s ciljem isticanja najboljih primjera izvrsnosti i dostignuća u turističkoj industriji, a dodjeljuju se različitim dionicima kao što su nacionalne turističke organizacije, destinacije, turistički posrednici, proizvodi i dr. Ove godine nagrade su dodijeljene na temelju više od 130.000 glasova što predstavlja najveću bazu nezavisnih američkih turističkih posrednika.

Hrvatska je osvojila srebrnu nagradu u kategoriji najbolje destinacije u Europi, broncu u kategoriji najbolje svjetske destinacije, dok je Hrvatska turistička zajednica osvojila srebro u kategoriji najbolje europske turističke organizacije.
U kategoriji za najbolju europsku destinaciju zlato je osvojila Grčka, a srebrnu nagradu Hrvatska dijeli s Engleskom. U kategoriji najbolje svjetske destinacije zlato je otišlo Australiji, srebro Barbadosu, a bronca Hrvatskoj, dok je u kategoriji za najbolju europsku turističku organizaciju zlato osvojila Švicarska, a srebro Hrvatska turistička zajednica.

„Izuzetno nas veseli što su naš rad, ali i pozicija Hrvatske prepoznati od strane uglednih predstavnika američkog turističkog gospodarstva. Ovo je za nas odličan početak godine te dodatna motivacija u daljnjem tržišnom pozicioniranju Hrvatske na američkom tržištu. Nastavit ćemo s predanim radom u suradnji s kolegama iz hrvatskog turističkog sektora koji su dali snažan doprinos u dobivanju ovih prestižnih priznanja“, poručila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku.

“Ono što je Academy Awards u svijetu filma i filmske industrije to je Travvy Awards u svijetu industrije turizma”, izjavio je Kristjan Staničić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno