U organizaciji Gimnastičarskog društva „Osijek-žito“ od 20. do 22. studenog u dvorani Gradski vrt, održano je Prvenstvo Hrvatske u gimnastici. Na natjecanju su GK „Hrvatski sokol“ predstavljale 2 gimnastičarke i 1 gimnastičar u C te 2 gimnastičara u A programu.

Najbolji rezultat ostvarila je Dunja Perica u kategoriji seniorki C programa. Dunja je bila nadomak postolja, završila je na četvrtom mjestu u konkurenciji 18 gimnastičarki iz cijele Hrvatske.

„Dunja je sa svojih 26 godina jedna od najstarijih aktivnih gimnastičarki, a uz svoje obiteljske i poslovne obveze, uspjela je trenirati i ostvariti ovako dobar rezultat na nacionalnom prvenstvu“, ističu u GK „Hrvatski sokol“. U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta A programa Vinkovčanin Patrik Kordić bio je 14., a Martin Pinter 23. u konkurenciji 25 gimnastičara. U C programu kadet Pavao Očević bio je vrlo dobar s osvojenim 10. mjestom od ukupno 20 gimnastičara. Juniorka Ana Hemetek bila je 29. od 31 gimnastičarke. Kad se uzme u obzir da članovi vinkovačkog gimnastičarskog kluba nisu imali gdje trenirati i pripremati se na natjecanje, samo sudjelovanje na ovako velikoj smotri na državnoj razini veliki je rezultat za klub i mlade vinkovačke gimnastičare.