9 C
Vinkovci
Četvrtak, 6. listopada 2022.

Odred otpisanih (Suicide Squad, 2016.)

Više od autora

- vl promo-fvt_odred-otpisanih_suicide-squad_dvdWarner Bros. Pictures okupio je najveće zvijezde i smjestio ih u film ‘Odred otpisanih’, te na velike ek­rane donio najveće negativce DC Comics tima koje su Robert Kanigher i Ross stvorili davne 1959. godine.

Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvo­ru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine a­gentice Amande Waller. Pod nazivom Odred otpisanih kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za odre­đene povlastice.

U glavnim ulogama su Will Smith, dva puta nominiran za nagradu Oscar, kao Deadshot, Joel Kinnaman kao Rick Flagg, Jai Courtney kao Captain Boomerang, Margot Robbie kao Harley Quinn, Cara Delevingne je Enchantress, Jared Leto, dobi­tnik nagrade Oscar u ulozi Jokera te mnogi drugi.

Režiju potpisuje David Ayer, redatelj filma ‘Fury’, producenti su Charles Roven (Vitez tame, Batman vs. Superman: Zora pravednika), te Richard Suckle (Američki varalice). Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson i Geoff Johns su se našli u ulozi izvršnih producenata.

Distribucija: Menart, 216.

TRAILER: ODRED OTPISANIH [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno