14 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Održan 3. sastanak projektnog tima u sklopu projekta „ViCTour“

Više od autora

- vl promo-
Vinkovački List
Vinkovački List
info@novosti.hr

U sklopu provedbe projekta „Virtualni i kulturni turizam- ViCTour“, sufinanciranim programom prekogranične suradnje Interreg IPAC CBC Hrvatska -Srbija  2014.-2020., jučer je u prostoru male županijske vijećnice u Vukovaru održan 3. sastanak projektnog tima.

Raspravljalo se o pravovremenoj provedbi projektnih aktivnosti i pravilnom trošenju proračunskih sredstava. Kako bi se ovi, ali i svi drugi projektni procesi neometano odvijali, potrebno ih je dobro isplanirati, redovito nadzirati i prema potrebi prilagođavati novonastalim situacijama u projektu.

Sve partnerske institucije Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Turistička organizacija Vojvodine, Ekonomski fakultet u Subotici-Univerzitet u Novom Sadu, te vodeći partner Vukovarsko-srijemska županija izvijestili su o provedenim aktivnostima u 2. periodu. Zaključeno je kako je provedba projekta do sada tekla u pravom smjeru, te je potrebna bliska suradnja za provedbu budućih aktivnosti koje su planirane.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije na sastanku su prisustvovale pročelnica Upravnog odjela za turizam i kulturu, Marija Budimir, te ispred Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj, voditeljica projekta ViCTour, Magdalena Parat. Na sastanku su također ispred Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije sudjelovale direktorica, Rujana Bušić-Srpak i Ivana Šimecki.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno